Droessaert goes (the) Voice ;-)

06 juli 2016

Bij het lezen van voornoemde titel fronst u misschien even de wenkbrauwen. En terecht. Voor zover we weten hebben we geen verdoken zangtalent tussen onze medewerkers op kantoor, verkopers, chauffeurs of magazijniers… hoewel, deze laatste groep heeft gevoel voor klank en loopt sinds maandag 20 februari dag in dag uit met een hoofdtelefoon op en dit in alle temperatuurzones.

Niet om naar de radio te luisteren, maar wel naar Ellen. Ellen is de naam van onze Voice-software. Een computerstem die nu constant in contact is met al onze orderpickers en hun aanstuurt om het juiste product klaar te nemen op de juiste locatie. Ze waakt er tevens streng over dat het oudste lot het eerste klaargezet wordt, zodat FEFO ten allen tijden gerespecteerd wordt.

Ellen vervangt de scanners, waarmee we als eerste in Belgi√ę sinds 2009 een volautomatische traceerbaarheid konden garanderen in gekoelde en droge producten.

Door dit nieuwe systeem staan lotcode en tht van diepvriesproducten tevens vermeld op de leveringsbon omdat we vanaf heden een volledige automatische traceerbaarheid garanderen tot op colli en dus lotniveau in alle temperatuurzones.

Met Ellen kan u dus rekenen op een up-to-date traceerbaarheid. Daarnaast kan u ook steeds terecht op ons downloadcenter voor al uw technische fiches en kwaliteitsdocumenten.

Tot slot nog een woord van dank aan alle staff en magazijnmedewerkers voor hun inzet bij de opstart en welslagen van dit project. The STAR of the TEAM is the TEAM.