Recept: zoete Valentijnsharten

30 januari 2019

Ben je nog op zoek naar een zeemzoet Valentijnsrecept?

Met deze lekkernij verover je ongetwijfeld alle harten!


Ingrediënten


  • 10.000 gram bloem
  • 20.000 gram Sonnet Variatiemix Kwark
  • 5000 gram eieren
  • 7700 gram water
  • 2500 gram fruitmix
  • 5000 gram rozijnen


Werkwijze


  1. Kneed alle ingrediënten tot een deeg gedurende ongeveer vijf minuten.
  2. Doorwerk de vulling totdat je een goede verdeling hebt.
  3. Laat het deeg 20 minuten rusten.
  4. Rol de deegstukken uit tot een plak van 6 millimeter dik.
  5. Haal de harten eruit aan de hand van een hartsteker.
  6. Leg de uitgestoken harten op bakplaten en bestrijk met ei.
  7. Bak de harten ongeveer 16 minuten bij 190°C.
  8. Werk de Valentijnsharten eventueel af met witte fondant en rood musketzaad.


Bron: www.sonneveld.com